Historien om Karlas dramatiske møde med verden

Karla til følskue i Hurup 2013

Kongsgaards Karla

Karla er efter Halstock Chester & Kassandra Bredgaard 

Lille super Karla blev født d. 16. april 2012. Hendes mor Kassandra fødte lynhurtigt og med en sådan kraft, at hun desværre skød børen med ud. Vi kæmpede sammen med en dyrlæge i 3 timer, for at redde Kassandras liv, men uden held.  Vi fik godt nok børen på plads, men Kassandra fortsatte med at have voldsomme veer - og hendes slimhinder mistede farve. Dyrlægen mente, at der under fødslen var sprunget en af de store blodårer i maveregionen - og vi måtte til sidst indse, at der ikke va noget at stille op.

Med gode venners hjælp fandt vi en dyrlægekonsultation, hvor vi midt om aftenen kunne få erstatningsmælk - og alle vores facebook-venner hjalp med at sprede budskabet om det lille moderløse føl. Et stort tak for det 🙂

Karla overnattede i vores køkken med mig ved siden - og en sutteflaske i munden ca. én gang i timen. Ellers blev hun urolig og løb rundt i køkkenet. Vores små hunde fattede ingenting - hvad sker der lige,..........

Karla var fra første færd en rigtig krudtugle - allerede mens vi kæmpede med Kassandra drønede Karla rundt i galop, skulle nusses hos Kasper (som hun bestemt mente var hendes mor de første par timer) og var helt klar til at drikke den første vigtige mælk ved mor og siden af sutteflaske.

Næste morgen måtte jeg køre på arbejde, og Peter overtog mælkebaren.
I Nordjylland havde lille Lucca fra stutteri Nørkær desværre mistet sit lille føl om natten - Det blev så lille Karlas held. Anette fra Stutteri Nørkær sprang uden betænkningstid i sin bil og hentede sammen med sin veninde den lille basse.
Efter 2½ times hjemtur i en papkasse på bagsædet af Anettes bil, blev Lucca og Karla (som slet ikke hed Karla på det tidspunkt) lukket sammen - og til stor glæde for os alle gik der ikke mere end 30 sekunder før Karla fik lov at drikke.

Lucca er nu Karlas plejemor, hvilket hun gør til UG med kryds og slange
Vi er SÅ LYKKELIGE for, at den lille basse har fået en ny mor - og sender tusind tak til Anette for hendes lynhurtige indsats og bøvlet med at lave ny "familiesammenføring".

Karlas navn har hun fået af Anettes lille søn Karl, som helt sikkert mente, at hun skulle hedde næsten det samme som han. Og ja, sådan skulle det helt bestemt være 🙃

En solstrålehistorie med en rigtig lykkelig afslutning på 2 triste begivenheder 🙂